Monday, November 16, 2009

Dugaan...

Hey2..here's a story for you my dear readers..whoever you are and wherever you are..i went to ASDA td..nak beli beras and minyak..tengah aku tunduk2 nk amek minyak tibe-tibe je ade 4 owg girls my age kot diri sebelah aku gelak2..aku dah pelik pehal la plak dengan dowg nih..aku pun cepat2 amek minyak tuh then nak blah..tbe2 je de sowg tuh panggil aku..

Die: hey you..excuse me..(gelak2)
aku: yes...
Die: where are you from?
aku: i'm from Malaysia...
Die: Dont you feel ashamed of yourself wearing that hideous thing on ur head?(gelak2)
aku: *senyum* no..i'm proud of wearing it..*walk away*
Die: wtf..

alhamdulillah..aku dapat tangani bende nih dengan tenang..padahal dalam hati dah berdegup2..byk dugaan duk kat negare owg..yg mostly owg2nye tk faham knape aku pakai tudung...aku berdoa semoga Allah S.W.T sentiase memberi kekuatan kat aku tuk mengahadapi dugaan2 seperti ini..

1 comment:

-u-n-s-p-0-k-e-n- said...

GREAT!!!
thumbs up utk lili cun!!
psss... xde blogging gune ifon ke??
ehem~ ehem~ :p