Tuesday, March 2, 2010

tarikh2 penting tuk March and April!!

entry kali nih nak tulis tarikh2 penting tuk bulan nie n bulan depan...


5.3.2010=duit sewa akan ditarik oleh finance...huhu
8.3.2010=birthday mama!!
10.3.2010= submit language awareness portfolio
14.3.2010=MOTHER's DAY!!
15.3.2010=micro-teaching lesson 2
16.32010=presentation learning biography
19.3.2010=drama presentation Me,You and Mrs. Jones..
22.03.2010=birthday farhana
24.3.2010=submit language development portfolio/birthday niny
25.3.2010=oral presentation language development
27.3.2010-25.4.2010=spring break!! yeahhh!!
1.4.2010=anniversary norarina and hilmi hasren..
24.4.2010=birthday sygku hilmi hasren!!
26.4.2010=MY BIRTHDAY!!
28.4.2010=submit creative drama portfolio

yah..nie die..tensi..semalam aku de micro-teaching..gile nervous..huhu..walaupun mengajar dak2 kelas aku gak..tp dowg kene berlagak as form 3 students..haha..mmg ssh kwn2 aku nie jd mcm form 3 students coz dowg nie mmg dah sedia pandai..seb bek time aku ngajar dowg focus..haha..focus la sgt.......john kate group aku well organise and structured..alhamdulillah..lg 2 mggu de lg micro-teaching..lesson 2 plak..kali nih yg die evaluate tak silap aku..walopn assgnmnt byk nk kne hantar 2 mggu nih, aku dah pikir mane nak g easter nih..haha..

plannye 26.3 smpai 31.3 nak g birm,liverpool,manchester n london..insyallah kalau tiade aral melintang..planning je nih..tiket bus agak murah..kire2..around 35pound tuk nak 4 4 tmpat nih n balik canterbury balik..(kwn2 kt msia jgn diconvert..coz mmg le akan jd mahal) tp kat cnie 35pound n dpt g merate tuh dh agak murah..hehe..

but b4 nak happy2, harus menempuhi assgnment2 di atas..huhhh..takpe2 ili..you can do it..


p/s: kat birmingham ade cadbury world..aku nak g!

4 comments:

niny said...

besday aku tu yg plg penting! ihihi

Ilidina.. said...

birthday aku pun penting gak..hahaha

ɥ˙ɐ˙ı˙ɹ˙ʞ˙n˙ʎ˙s ɐ˙u˙ɐ said...

ingat 14.3 tu ili.bg mummy bunge okeh?! haha

Anonymous said...

dinot... hehehe.. senang2 call la ak lg. Rindu kat kamu!!!