Monday, January 5, 2009

On your mark..get set..Go!!

First day of a new semester..huhu..i am the treasurer for this semester..i rather be the treasurer than the rep of any subject..haha..Banyak kot kerja kalo jadi rep..kene book DK la,Kene call lecturer la..banyak pule kredit aku..rasenye ari nie la first day yang paling tk best sekali..first day je dah kene tegur dengan lecturer coz bising..haha..what can i do?memang aku suke bercakap and dah lame tak jumpe kawan2..hahaha..Ade 4 bln lebih lagi dr final..kene start semalam patutnye tapi aku asik distracted je...ahaha..aku berjanji tuk focus pada pelajaran aku!!

On your Mark.............
Get SEt............
GO!!!!!!

Jom Start study!!!!

3 comments:

izzyzatt said...

hahah!slamat belajar dengan rajin.

oh, masuk my page, bace post student's life.

jgn jadi camtu tau!

John Emmanuel Edmund said...

lor.. 4 bln lg.. cepat gile nk study.. hehe.. chill2 dulu la..

Ilidina.. said...

izzy..i dh bace post student's life 2..harap2 tak jd mcm tula..hehe..

John..aku kene ah study awal or else aku asik risau je byk benda tak study..hehe