Saturday, February 20, 2010

mengarot!!

ok..reading week is coming to an end..what have i done this one week??nothing..hahaha..cehh..tbe2 je nk gne English..ok2..ari nih baru nak kalot pikir pe keje yg kene buat..haha..byk rupenye..huahuahua..procastinate is my middle name..yeahh..hari nih la bru nak bace reading tuk ULL..tuh pun lepas memeningkan kpale cari kat blackboard..huhh..ok2..dont panic ili..lalalala

hari nih aku weng..coz pening pale, demam, selseme n batok..weng yg teramat2..padahal aku sehat pun aku weng..so entry kali nih aku nak ngarot je..bende pertama ialah DSLR..honestly aku memang penat nak compete amek2 gambar cantek nih...memang niat asal beli camera nih coz hasil die cantek lg dr digital camera..dgn yg blur belakang la..macro la..landscape la..best de DSLR nih..gambar pun cantek gak le amek..mule2 aku tk kesah pn amek gambar gune auto je..tp lepas de seorang 'kawan' aku nie tibe2 perli aku buat aku memang sakit hati je..adehhh..ayat die lebih kurang mcm nie ah..


kawan aku yg bajet bagos: ko amek gmbr gune manual ke auto??

akuygbest; gune auto je..kalo rajin baru aku gune manual..asal?

kawan aku yg bajet bagos: laaa...buat beli DSLR kalo gune auto je..bek beli digital camera..

time nih memang aku dh panas ah...ekhhh..suke hati aku ah...aku beli camera nih gune duit ko ke??pelik..sebuk je..gambar yg ko amek bukan cantek sgt pn..kalo original ok gak..nie tak semue nak edit gune adobe la picnik la..elehhhh..bajet je..*dush2* ko kang..ade ke gambar2 aku nyusahkan ko??tkde kot..gambar aku bese je duk diam2..ko plak yg sebuk..huhhh

lagi satu..de sowg 'kawan' aku nih taksub benor bercinte..pelik btol sampai kan remove smue kwn2 die kt cnie dr fb..t die gak yg tak dapat nak updatekan diri dgn kawan2..aku tak sure la if die yg remove or bf die..aku slalu je kne remove..tp aku mesti gatal sebuk nak add balik..die dh approve ari tuh..tp sekarang remove balik n aku tgk fb die tk de mutual friends dgn aku pn..rupe2nye die g remove smue kwn2 die yg merupakan kwn2 aku gak..aduhhh..tolong la wahai kawanku..jangan taksub sgt sampai ko nak isolate semue kawan2 ko yang akhirnye ko gak yang cari bile de problems..huhu..kalo la kamu terbace blog aku nih, sowie la ye..nie ape yg aku rase sejujurnye..sowie kalo ko terase..lg 1, kt cnie, kawan2 je yg kite bole harapkan..family jauh..huhu..

sekian tuk entry kali nih...sape2 yg terase sowie la ye...huahua..



p/s: will be going to sheffield games on 27th of february...

9 comments:

ɥ˙ɐ˙ı˙ɹ˙ʞ˙n˙ʎ˙s ɐ˙u˙ɐ said...

couldn't agree more.xpe la ili.manusia...biasalah.bila susah baru nak cari kita.bila senang tak hargai kawan2.tepuk dada tanya selera.

Ilidina.. said...

mummy: u wont leave me kan??hehehe...panas~

niny said...

oh kakak. bersabarlah. aku memang suka nak dengki ko. padan muka ko.

Ilidina.. said...

niny: ko mmg dengki! menci tau...hehe

zz said...

i come to the term of agreement wif ya diz time...hahaha!

zz said...

wait seminit, sape membe ko y bajet bagos tu, nk kate aku, aku xde plak dslr.huahuahua. well, aku ni lg kuno, pkai henset je, xde pn kecoh2..hehe

Ilidina.. said...

zz: hahaha..tkpolah..biar aku je sape mmbr aku tuh..hehe..sape yg terase, die la kot..haha

joegrimjow said...

slr palai auto?
hahahahahahahahahahaha
gelak riak


woho
thx u datang tadi
kim salam kat semua warga kent
hehe
;)

Ilidina.. said...

joe: ada nada riak disitu...haha

same2..t next sheffield sy g lg..=)