Monday, February 15, 2010

NAK!!!

de owg yang nak sgt bags...de yg nak sgt jam...or mcm2 lagi...aku memang nak sgt bag coach poppy collection tapi memandangkan duit takde, tak dapat la tunaikan permintaan diri sendiri tuh..hehe..takpelah..aku sabar dulu..kalo ade rezeki akan ku beli...tapi tuk entry kali nie aku nak cite pasal bende yang aku nak sekarang nih..ok..maybe lpas kowg bace entry nih, mesti kowg kate aku nie lame n nerdy..but what the heck..seperti yang aku selalu fikir...ade aku kesah ke owg nak kate pe??tiade!!

td tgk Percy Jackson and the Lightning Thief online..best gak cite tuh..kalau tgk wayang mesti lagi best..huhu..tapi tkde duit nak g tgk wyg..tkpe2..t balik malaysia, aku nak tgk wayang puas2..muahaha..so, aku pun g amazon, n cr la buku Percy Jackson nih..rupe2nye de lg 3 buku..aku nak!!





de lagi satu buku yang aku nak...The Last Song by Nicholas Sparks...nak sangat!! tgk trailer movie buku nih..Miley Cyrus berlakon..macam best...huahua...nak bace buku dulu before tgk movie..huh






currently aku tgh bace buku Letters to Juliet..buku nie pasal legend of Juliet of Verona..yang romeo and juliet tuh..beli kat amazon mggu lepas n baru je dapat td..it seems that people all over the world hantar surat psl masalah cinte dowg ke museum juliet nie in Verona, Italy..de la team of juliet's secretaries yang akan reply surat mereka nih..



and aku de 2 lagi buku sidney sheldon nak bace...title Bloodline and Are You Afraid of the Dark...tapi sebuk nak buku percy jackson n the last song..tamak..haha..




reading week nih macam cepat btol berlalu..esok dah hari selase..huhu..homework and academic readings tk bace lg..assignment pn tk tgk lagi rubrik nye..adehh..script tuk drama performance tk hafal lagi..haha..aku jadi stage manager tuk drama performance nih..dah le tak ingat actors masuk belah mane..mark asek tnye aku je..dah terkebel2 aku time rehearsal..huhhh...

P/S: esok start bt keje!! chayok ili!!

5 comments:

-u-n-s-p-0-k-e-n- said...

wow! rajin shialll!!!
ak baca belog je utk reading week ni
kire minggu membaca la jg kan?

CEO Billcorp said...

as day goes on ur approaching the path of owning book shop that shall be located in melaka.hahaha..agree?

Ilidina.. said...

fatin: yes..bce blog mmg termasuk dlm reading..hahaha

bill: agree2!! can i have a book shelf for my birthday..plis2..

niny said...

haha, reading week ni aku habiskan dgn read papan tanda di mana2. kira reading jugak kan? akak, asal ko minat novel smp ke sini?tak paham aku.

Ilidina.. said...

niny: hahaha...aku pn tk fhm..aku nk 1 buku tuh...ko belikan 1 bole??