Sunday, April 11, 2010

tudung hai tudung.....

bru2 nih ade kwn aku nih tgk la gmbr2 aku kt fb..die pn tbe2 buzz aku and nk tnye something katenye..aku pelik n tunggu la pe bende nk tnye..

kawan aku: wei2..apehalnye la ko nie asek pakai tudung cream n hitam je??pelik aku tgk..bsuh tudung tk??

aku: what the ko nih??

kawan aku: yelah..aku tgk gmbr ko tuh semue tudung cream n hitam..

time nih aku dh mls nk layan..ok lah kawan ku yg nk tau sgt..nie aku bgtau sebabnye aku de tudung cream and hitam je

sebab2:

1)time nak fly,aku pk praktikel,bwk tudung yg msuk smue kaler seperti putih,hitam,and cream..coz aku tk nk la penuhkan beg aku dgn tudung je..

2)aku bwk byk la tudung cream hitam n putih and yes aku bsuh semuanye..pale ko ckp aku tk bsuh..

3)bole je nk beli selendang kt cnie tp aku malas nk pkai selendang senang cite aku tk minat ah..rimas and tension..bravo pd yg rajin pkai selendang..kowg mmg gigih!

4)mane la aku nk cr tudung bawal la tudung petak la kt cnie..cnie bukan ade masjid jamek..adehhh..ko nie pn..bikin aku panas la..

5)suke hati aku la nk pkai tudung kaler pe pn..


T aku balik msia, aku beli tudung kat masjid jamek yang bermacam2 kaler and corak...sekian!

p/s: aku tk minat corak2 pn sebenarnye...

8 comments:

.a.n.a s.y.u.k.r.i.a.h. said...

anakku,sape lah gerangan yang rajin sangat tanye soalan mcm tu kt kau? saye sebagai rakan serumah dengan Ilidina Mahadi menyatakan bahawa saya sangat bersetuju dengan statement2 yang diberikan dan dia memang basuh tudung dia.Isk...kan dah bikin mummy panas.

Ilidina.. said...

Time kaseh mummy..hehe..u're the best ah...muahhhhhh

Anonymous said...

hot...ko pakai ape pon...hot jgk... jgn risau lah...(hot chick da second)

niny said...

kak, it means u have a fan who really observes everything u do, u wear etc. well done! hey bkn sng ok nak ada ppl yg ambil tahu semua mcm ni. think positive! :)

Ilidina.. said...

hot: thanks!! hahaha

niny: btol gak ekh?aku tk terpikir plak..tk sangke diri i yg cantek nih ade fan..hahaha

tikuk said...

hahahha..lol la org tu...ili dia tny ko cmtu coz nk spend ko tdung..t=dats y dia tny..hhehehe

phaty fatihah said...

k ili..ckp kt "dia" tuh, suka ai ah.. bnd ni pon nk kecoh..

hehe~ actually sy pon slalu pkai tdung itam puteh. ase yea lebih trok dr k ili kot.. kalo kua, tudung itam je~~ huhu..tudung len xmatch nga skin kale laa..tdung puteh cream p kelas slalu ah.. almaklum la, i kan sedikit gelap..

phaty fatihah said...

tp skunk ni ada punya brani laaa sket, pakai shawl..huhuu..sbb kalo tdung biase n kale slain puteh n itam,seyes nmpk cm wangero..