Sunday, October 3, 2010

100 penulis!

ok change it up for today..nak tulis entry in BM...entry kali nie nak memperkenalkan blog 100penulis.com..hmm..ape itu ekh??mule2 join blog nie pun blur2 gak tp dah lme2 dh ok dh..

secara ringkasnye,100 penulis nie blog di mane 100 orang editor or blogger berkumpul and tulis ape je asalkn bukan entry yang melampau..mesti tertanye mcm mane 100 blogger tulis dlm 1 blog..mesti pening and bersepah..tp tidak! admin 100 penulis buat jadual tuk setiap penulis dlm 100 penulis nih..tuk lagi teratur and sistematik..

buat mase nih aku dah tulis 3 entry rasenye..tk ingat..and respons sgt memuaskan..memang seronok bile ade yang sudi bace entry yang kite tulis..

kalau korang nak tengok pe tuh 100 penulis..kat sebelah kanan blog nie ade banner 100 penulis..klik kt situ then akan redirect ke 100penulis.com..bole la korang bace entry2 dari blogger2 yg join 100 penulis nih..de entry kelakar,tips2,pengalaman masing2 and macam lagi...so ape tggu lagi?klik la...hee..

4 comments:

kusut said...

huhu best 100penulis.com ni pade aku ade 2
- content dia yg macam2 n banyak yg berbaloi utk baca
- senang nak blog walk pasal banyak blogger comment situ

:D

r.k said...

AS6

ya ! tunggu apa lagi , klik la .. macam-macam ada , macam-macam rasa !

Q said...

salam 100 penulis.
mcm kusut ckp 100 penulis ni ada 100 kepala jd mcm2 boleh dikongsikan. btw welcome to 100penulis.

Mummy Nana said...

Ya betul... 100 penulis nie idea yg sgt best... eh kita sama group lah... hehehe