Thursday, January 21, 2010

Luahan hati..

2 minggu nih rase mcm nak pecah kepale..huhu..pikir pasal assignment la pasal rumah la...pening2..alhamdulillah assignment ICT dah siap and dah submit dah pun...Rumah tuk julai nih pun dah ade..bersyukur sgt2..huhu..dah nak weekend..aku nk gunekan mase weekend nih berehat..de lagi 3 buku sidney sheldon yang nak bace..yeah!! akan ku try habeskan buku2 nie..dah lame tak bace buku..coz sangat sibuk..huhu..currently tengah bace buku the Time Traveller's Wife...huhu..nak abeskan buku nih pun amek mase yang lame coz sibuk dengan assigment..kalo tk aku bole je abeskan 1 buku dalam mase 2 3 hari je...adehh..pastuh dh dpt assgnment Creative Drama, Language Development, and ELTM....huhu...

De sesuatu yang aku nak cite nih...de ah sowg kawan aku nie ari tuh memang bt aku pelik ah..

Kawan aku: aku pelik ah pakaian gurl2 kat malaysia...terdedah sane terdedah cnie...dah le dah byk tande2 akhir zaman..hisshhh..aku takot tau pasal akhir zaman nie..lpas tgk arrival nih, aku sgt takot...

Aku: ohhh..ko dh tgk arrival?

Kawan aku: dah tgk dah..after tgk tuh, aku mmg takot ah..huhu..pastuh terfikir plak pasal gurl yg kate islam tapi baju sendat2...huhu...pelik btol dowg nih

Aku: layan jelah...


Yang buat aku pelik ialah, kawan aku ni pun, pakai baju ketat2...kononnye nk tegur owg pakai baju ketat2 tp diri sendiri pkai smpai terkeluar ah lemak..aku nie pun bukan lah perfect sgt...n maseh memperbaiki diri...tapi, kawan aku nie patotnye pikir la diri die tuh b4 nak konon2 tegur owg plak..pelik2..diri sendiri pakai mcm tuh bole plak die ckp mcm die tuh perfect..

Kawan ku, sile perbaiki diri anda b4 nak judge owg...and ko kate ko takot pasal akhir zaman nih, tapi ko pun same je..adehhh...



P/S: sile la lawati link nih jika berminat tuk nak beli jam..hehe

6 comments:

zz said...

i wonder who's dat gonna be me. xoxo!

niny said...

hey, thanks for promoting the link. hehe.
kakak, msg2 ada kekurgn n klbihan. hrp org itu sedar yg dy juga pnuya kelemahan dr aspect yg sama.jd dy jugak akan brubah. jom sama2 ronggeng. hehe

DoDu@HaHA said...

huhu.. tetiba plak ada kedai jam kat bawah tu..

tapi menarik juga yaa!!!

ɥ˙ɐ˙ı˙ɹ˙ʞ˙n˙ʎ˙s ɐ˙u˙ɐ said...

memang pang terkena ke muka! *bukan muke aku la tapinye sebab aku x tgk lagi arrival* huhu

::miErA:: said...

ok..aku just nk comment iklan kt bwh tu je..
haha..iklan suh beli jam~

Ilidina.. said...

zz: it's not you la..hehe

adeq: ko ingat free ke??sile byr ye..

Dodu: sile la beli jam tuh..hehe..ape yg menarik entry aku ke kedai jam tuh??

ana: aku pun tk tgk the arrival gak..hehe

miera: iklan tuh best kn??sile beli ye..hehe