Monday, August 23, 2010

pening kerane duit!

wahhhhhh...ye aku memang tengah pening kerane duit..huhu..duit oh duit..aku baru je email kat publisher magazine yg aku subscribe yg aku nk cancel subscription tuh..n baru email gym gonjeng coz die kate ujung bulan june abes dh membership aku..so tk pyh nk terminate coz akan terminate sendiri tp die still tarik duit aku..huuuu..memang sampai2 je aku kat canterbury nanti,aku g gym and terminate membership teros and demand explanation nape duit aku kene tarik...sabo jelah..

celcom berukband aku nie plak 3 hari lg nk kene bayar dh..huhu..rm103..wokeh..dgn line yg macam biskut,sgt slow,upload gmbr slow,selalu trdc dgn sendirinye pastuh kne byr seratos lebih..huaaaa..tak patot..line tepon kawasan rumah aku tgh dipasang..ble dh de je line tepon terus ku terminate celcom nih and pasang streamyx..yeahh!

2 comments:

-u-n-s-p-0-k-e-n- said...

go for streamyx!
baru heaven cket dok msia nih. hahhaa

Ilidina.. said...

faten: mmg nk gune streamyx tp kwsn aku nie baru..dowg tgh pasang tiang tepon lg..huhu